ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;

Δημιουργούμε υψηλής ποιότητας λογότυπα που καθιερώνουν τον σχεδιασμό της επωνυμίας της εταιρείας σας και φέρνουν απτά αποτελέσματα στον πραγματικό κόσμο.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;

Δημιουργούμε υψηλής ποιότητας λογότυπα που καθιερώνουν τον σχεδιασμό της επωνυμίας της εταιρείας σας και φέρνουν απτά αποτελέσματα στον πραγματικό κόσμο.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ

Αποκτήστε όλο το υλικό μάρκετινγκ, εδώ

Στην Webdragon, τα έχουμε κάνει όλα όσον αφορά τα λογότυπα και ταυτότητα εταιρειών.

Η προσέγγιση μας

Από την αρχική ανάπτυξη της ιδέας μέχρι τον τελικό έλεγχο τύπου, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να διασφαλίσουμε την επιτυχία του έργου σας. Ενθαρρύνουμε τη συμβολή του πελάτη και σας διευκολύνουμε να ελέγχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του έργου σας.

 

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ:

Branding & Ταυτότητα

ΤΟ BRANDING ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Η επωνυμία αφορά το πώς σας βλέπουν οι πελάτες σας, τι τους λέτε και πώς λειτουργεί η εταιρεία σας. Η επωνυμία παρουσιάζει ένα συνεπές πρόσωπο για την εταιρεία σας.

Μιλάς πριν καν πεις μια λέξη. Αν ασχοληθείτε σοβαρά με την εικόνα σας, θα διασφαλίσετε ότι θα προσελκύσετε και θα συνδεθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους για την επιχείρησή σας. Οι πρώτες εντυπώσεις γίνονται πολύ πριν κάποιος καθίσει να διαβάσει το υλικό σας.

Το μήνυμά σας πρέπει να μιλά στους πελάτες σας με ειλικρινή, άμεσο τρόπο. Χωρίς ένα συνεπές μήνυμα, η εταιρεία σας θα εμφανίζεται διάσπαρτη ή αναξιόπιστη. Θα συνεργαστούμε μαζί σας και θα κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα πλάνο.

Από λογότυπα έως επαγγελματικές κάρτες, σήμανση σε περίπτερα εμπορικών εκθέσεων εως φυλλάδια πωλήσεων – τα έχουμε κάνει όλα όσον αφορά την επωνυμία και την εταιρική ταυτότητας. Έχετε ένα επερχόμενο έργο που θα θέλατε να συζητήσετε;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να καθορίσετε μια στρατηγική για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε στην τιμή που χρειάζεστε.

Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ:

Σχεδιασμός & Εικονογράφηση

GRAPHIC DESIGN

Οι επαγγελματίες γραφίστες μας κάνουν την έρευνά τους και έχουν πλήρη κατανόηση των αναγκών σας και στη συνέχεια συνεργάζονται μαζί σας για να δημιουργήσουν το τέλειο γραφικό σχέδιο.

Από μοναδικό σχέδιο με τη σωστή χρωματική παλέτα, σύνθεση και τυπογραφία έως ένα ισχυρό επώνυμο μήνυμα που μιλάει απευθείας στο κοινό-στόχο σας, τα γραφικά μας σχέδια είναι τέλεια.

Θα σας παρέχουμε το γραφικό σχέδιο σε διανυσματικά αρχεία γραφικών και ψηφιακά αρχεία έτοιμα για εκτύπωση για μελλοντική χρήση και θα χαρούμε να χειριστούμε όλες τις εκτυπωτικές σας ανάγκες.

Είστε έτοιμοι να συζητήσετε το επόμενο branding project σας;

Εγγύηση ικανοποίησης

Ποτέ δεν θα αισθανθείτε άγχος ενώ εργάζεστε με την Webdragon. Το έργο του ιστότοπού σας διαχειρίζεται μια ικανή και έμπειρη ομάδα ανάπτυξης που θα σας κρατά ενήμερους για την πρόοδο του έργου και θα σας υπόσχεται…

Πληρώστε μόνο τα συμφωνηθέντα. Χωρίς κρυφά έξοδα ή απρόβλεπτα πρόσθετα.

Επεξεργάσιμοι και εύκολα επεκτάσιμοι ιστότοποι που είναι φιλικοί προς τις μηχανές αναζήτησης.

Ο ιστότοπος σας θα είναι έτοιμος όταν τον χρειάζεστε.

Δείγματα Δουλειάς

Μίλησε μαζί μας

Ακολούθησε μας

Μάθετε μερικά από τα συναρπαστικά πράγματα που ετοιμάζουμε, μείνετε ενημερωμένοι με ενδιαφέρουσες ειδήσεις στο διαδίκτυο και λάβετε μερικές συμβουλές μάρκετινγκ. Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.